Ethische kleding

Geen verzendkosten

in Nederland & België

Ethische kleding

Draag bij aan duurzaamheid met het kopen van ethische kleding. Met outfits voor zowel mannen als vrouwen is TOP CULTURE de webshop voor jou. Ethische kleding heeft minimale negatieve impact op het milieu en wordt geproduceerd met het oog op mensenrechten. Bij TOP CULTURE zorgen we dat de processen en de gebruikte materialen een minimale impact hebben op milieu, zónder aan kwaliteit in te leveren.

Ethische kleding van duurzaam materiaal

In 2018 is TOP CULTURE begonnen met de productie van betaalbare modieuze en ethische kleding. Wij geloven in ‘achieving progress together’, wat we realiseren vanuit drie fundamentele kernwaarden:

  1. Duurzame materialen
    Waarbij de impact op het milieu minimaal wordt gehouden door bewust om te gaan met de processen en materialen die we gebruiken.

  2. Culturele progressie
    Door mensen te inspireren met ontwerpen die beïnvloed zijn door kunst, geschiedenis en filosofie.

  3. Eerlijk product
    Dat iedereen, van leverancier tot klant, een eerlijke prijs krijgt onder goede arbeidsvoorwaarden.

Ethische kleding: shoppen met een goed gevoel

De duurzame kleding van TOP CULTURE is beschikbaar voor mannen en vrouwen, met keuze uit verschillende hoodies en shirts. Ook vind je een aantal unisex items in de collectie, zoals een denim jack en longsleeve sweaters. Bestel je een van de vele items in de webshop en ben je woonachtig in Nederland of België? Dan is de verzending van je aankoop helemaal gratis!

onze kernwaarden

Duurzame materialen

Culturele progressie

Eerlijk
product

0