Holy cow! Behind the design.

Hathor ‘Moeder der moeders’ is de beschermster van alles wat ons als mens vrolijk maakt. Wie de liefde en het leven viert kan dus rekenen op deze oud-Egyptische koeiengodin.
Haar vier benen staan volgens overlevering symbolisch in de vier uithoeken van de wereld , zo verbindt ze met haar liefde en compassie de hele aarde.
David draagt het holy cow! black t-shirt. Gemaakt van organisch katoen en bedrukt middels duurzame methodes.

Missie statement

We zijn er niet om je te overtuigen geen vlees te eten. Wel willen we mensen ervan bewust maken dat het geen ‘product’ is maar een levend dier. Dat hopen we dan ook uit te beelden met deze collectie.

Voor de fotoshoot hebben we als locatie Zorgboerderij Den Hof  gekozen. Dit omdat de mensen die hier werken , met liefde en toewijding omgaan met de koeien. De koeien worden buiten het vakkundig personeel ook verzorgd door mensen met een verslavingsprobleem. Door de structuur terug te brengen in het leven van deze mensen , wordt het pad naar herstel mogelijk gemaakt. De koeien staan er dan ook om bekend dat ze sigarettenpakjes “afpakken” en hebben stuk voor stuk een aanhankelijk en liefdevol karakter.

Zorgboederij Den Hof is open voor iedereen om een kijkje te nemen. Dit mooie familiebedrijf heeft zelfs een gezellig terras om te genieten van ambachtelijk gebak, koffie en thee.

Zoals jullie gewend zijn van ons hebben we ook hiervoor duurzame stoffen van hoge kwaliteit gebruikt die we aanbieden voor een eerlijke prijs. Holy cow! Collectie is nu te koop in onze webshop.

Luke & Bryan dragen onze embroidered burgundy t-shirt

16-05-2021 , Youri Hoppenbrouwers voor TOP CULTURE

0