About Us

Ons verhaal

Elke dag zocht ik het internet af voor mooie kleren tegen een leuke prijs. Omdat ik niet vond wat ik eigenlijk zocht bleef ik kopen. Jarenlang was ik aan het fantaseren over hoe ik het zou doen , mocht ik aan het roer staan van een kledingmerk.

De ideeën die ik in mijn hoofd had en wat er op de markt beschikbaar was kwamen verre van overeen. Na me lange tijd verdiept te hebben in de kledingindustrie kwam ik er ook achter dat deze hoge nood had aan duurzaamheid en ethiek.

Met deze passie voor het maken van mooie kleding en missie voor een duurzamere industrie is in 2018 TOP CULTURE opgericht. De merknaam is dan ook een statement om  de ‘pop culture’ te verrijken met goede producten.

Inmiddels is TOP CULTURE een team geworden en werken er meerdere mensen in ons eigen atelier/showroom  ,waar we met passie unieke producten gemaakt hebben en gaan maken. Dus hou ons in de gaten .

Youri Hoppenbrouwers. 2021

onze kernwaarden

Duurzame materialen

We zorgen ervoor dat onze processen en materialen die we gebruiken een minimale impact op het milieu hebben. Waarbij onze hoge kwaliteit blijft gewaarborgd!

logo zwart webshop


Culturele progressie

Met ontwerpen beïnvloed door kunst, geschiedenis en filosofie streven we ernaar mensen te inspireren om een positief leven te leiden vol progressie

Eerlijk
product

We zorgen ervoor dat er aan goede arbeidsvoorwaarden wordt voldaan en dat iedereen een eerlijke prijs krijgt. Van leverancier tot consument.

0